Barcelona - Spania

"WE ARE ALL SPECIALS"

"We are all Specials" - Al doilea flux

 Desfasurare in perioada
 
 
11 IULIE - 18 IULIE 2021
 
 
 
 
 

Imagini pentru Europass Teacher Academy

-  Ni se va oferi o introducere generala asupra dizabilitatilor principale, cum ar fi dizabilitatile de invatare (dislexie, dispraxie), tulburarile emotionale si comportamentale (ADHD, ADD, depresia, bipolara ...), dizabilitati intelectuale si fizice si tulburari de dezvoltare. Vom fi, de asemenea, incurajati sa impartasim experientele si dificultatile pe care le intampinam in activitatile zilnice de invatare si

vom dezbate aceste cazuri cu formatorii.

-  Vom face o serie de activitati practice pentru a preveni comportamentele de izolare, etichetare, marginalizare, luand in considerare interactiunea si sprijinul reciproc ca elemente fundamentale pentru a construi abilitati sociale,pentru a intari increderea in sine si pentru a face fata stresului și neputintei.

-  Vom beneficia, de asemenea, de tehnici de relaxare eficiente și de activitati bazate pe miscari, care vor fi utilizate cu elevii cu nevoi speciale și cu restul clasei.

 

In cele din urma, vom fi instruiti in utilizarea strategiilor pozitive și practice pentru a imbunatati comunicarea cu parintii si intreaga comunitate scolara.

TOP